Wie zijn wij ?

Software engineers
tot uw dienst

Deuse is een team van een twintigal software ingeneers en handelsingenieurs, die u kwaliteitsdiensten aanbieden. Tot slot, dit is ons mooie team in 2022, maar ons verhaal begon niet met een twintigal werknemers.

1992

Al heel vroeg, de wens om te ontwerpen ...

Het is noodzakelijk om verder terug te gaan in de tijd want het is op de leeftijd van 13 jaar dat twee Tongenaren, Maxime en Julien Deuse, de medeoprichters en managers van het bedrijf maar tweelingbroers, begonnen te testen met software engineering.

Inderdaad, omdat ze geen videospelletjes konden hebben, besloten ze om er zelf één te ontwikkelen, wie had hieraan gedacht ! Maxime en Julien waren creatief en zeer ingenieuze kinderen. Het was van deze eerste overtuigende poging dat hun gemeenschappelijke passie voor computers en voor het opzetten van projecten onstond.

Foto's van Julien en Maxime Deuse als kinderen

2010 - 2014

Een veelbelovende eerste ervaring...

Ze gingen beiden als burgerlijk ingenieur studeren. Julien specialiseerde zich in software engineering terwijl Maxime handelsingenieur afstudeerde. Tijdens hun studies zijn ze niet gestopt met projecten opbouwen.

Inderdaad, in 2010 lanceerden ze een internationaal platform Webtoon Live die Koreaanse manga vertaald in het Engels aanbood. Het was meteen een succes (meer dan 100.000 maandelijkse lezers). In 2014 werd de startup verkocht aan een bekend Silicon Valley bedrijf.

Logo the Webtoon Live

2015 - 2016

De VentureLab, een belangrijke partner

Ze kwamen uit deze eerste ervaring, overtuigd van het idee om hun eigen bedrijf te beginnen met als rode lijn hun passie voor software ontwikkeling. Om hen te helpen hun idee te verwezenlijken, zijn ze in 2015, aan het einde van hun studies, ingetreden in een incubator, het VentureLab. Het VentureLab zorgde voor instrumenten, advies en het netwerk die nodig zijn om een bedrijf deftig te kunnen starten. Dankzij de incubator zag Deuse srl, een bedrijf dat gespecialiseerd is in software ontwikkeling, het levenslicht.

Foto's van Julien Deuse en Olivier De Wasseige

2017 - 2019

Het team groeit!

Julien en Maxime geloofden terecht in hun project, want in juni 2017, namen ze hun eerste werknemer aan, Romain, een software engineer. Beetje bij beetje vermenigvuldigden de samenwerkingen met start-ups maar ook met grote groepen zoals Élia, de Universiteit van Luik, Fluxys en Bridgestone. Een extra werknemer was dus nodig, Axel, een designer, die het team kwam versterken.

In 2019 kwamen er nieuwe profielen bij Deuse binnen. Het team verwelkomde Caroline, Romain en Florine: respectievelijk administratieve, project management en marketing en communicatie rollen.

Foto's van de ontwikkelaars van Deuse SRL

2020 - 2021

Een bedrijf in volle expansie!

Dankzij deze nieuwe organisatie is de vraag naar hun talent intensiever geworden. In 2020 zijn drie nieuwe ontwikkelaars bijgekomen: Thibaut, Erwan en Joachim. Tegelijkertijd verwelkomden we Mathieu, onze nieuwe projectmanager.

In 2021, toen het aantal samenwerkingen bleef groeien, hebben Aline, Rachida, Son, Julien, Laura, Philippe en Nicolas zich bij het team toegevoegd. Arthur en Ameline kwamen Mathieu ondersteunen bij het beheer van projecten.

Het bedrijf Deuse groeit snel, Maxime, Julien en hun team worden gedreven door hun passie voor het bouwen van hoog kwaliteit software.

Foto van het Deuse-team in 2022}

Hun verhaal is nog niet voorbij, de rest wordt geschreven... met jou?

Uw project vereist software development , Twijfel niet langer en neem contact met ons op!

Contacteer ons