Bekwaamheid

Integrator Odoo

Over deze technologieOdoo

Odoo is een ERP-beheersoftware om u te helpen uw bedrijf te runnen. Met deze tool kunt u onder meer de verkoop, de boekhouding, de productie, de personeelszaken en vele andere takken van uw bedrijf beheren.

 

Ontdek enkele grote spelers die hun vertrouwen in deze technologie hebben gesteld

Uw logo, hier geplaatst?

Wilt u zich bij de bovenstaande lijst aansluiten? Waarom dan uw project niet realiseren met behulp van deze technologie?

Contacteer ons

Waarom technologie gebruiken? Odoo ?

 1. Officiële partner van Odoo

  We hebben besloten een officiële Odoo-partner te worden omdat we een aantal van hun applicaties gebruiken en we volledig tevreden zijn over hun oplossingen. Wij bevelen deze software 100% aan.

 2. Elegante en intuïtieve software

  Odoo is niet alleen intuïtief, maar biedt ook een modern, elegant en gebruiksvriendelijk ontwerp voor een optimale gebruikerservaring. Aan de slag gaan met Odoo zal snel en gemakkelijk gaan.

 3. Een brede waaier van toepassingen

  Odoo biedt een breed scala aan toepassingen, er zal er altijd een zijn die aan uw behoeften voldoet. Ze zijn met elkaar verbonden, waardoor u al uw gegevens kunt centraliseren. Bovendien zijn ze online en dus overal toegankelijk.

 4. Geen moeilijke integraties meer

  Als u met afzonderlijke toepassingen werkt, kan het gebeuren dat u tijd verliest door dezelfde informatie verschillende keren te coderen. Odoo biedt geïntegreerde toepassingen om dit probleem te vermijden. Zo worden uw processen geautomatiseerd.

Onze grootste successen Odoo

  Odoo - Projectopvolging

  We integreerden de Odoo management software voor een betere administratieve opvolging voor een start-up die gebruik maakt van kunstmatige intelligentie in de medische sector. Aangezien het opstarten wordt gesubsidieerd door fondsen voor onderzoek en ontwikkeling, hebben wij het projectbeheer en de tijdsregistratie verbeterd. Het bedrijf heeft nu een goed beeld van de winstgevendheid van elk project.

  Illustratie Computer
  • Illustratie afbeelding
  • Illustratie afbeelding
  • Illustratie afbeelding
  • Illustratie afbeelding
  • Illustratie afbeelding

  Odoo - Inventaris bijhouden

  We hebben de Odoo business software geïntegreerd voor een klant die werkzaam is in de verkoop van cosmetica. Dankzij de software kon onze klant zijn bedrijfsprocessen vereenvoudigen door een deel van zijn activiteiten te automatiseren (voorraadbeheer, online verkoop, facturering).

  Illustratie Computer
  • Illustratie afbeelding
  • Illustratie afbeelding
  • Illustratie afbeelding
  • Illustratie afbeelding
  • Illustratie afbeelding

Je wilt beginnen met Odoo ? Twijfel niet langer en neem contact met ons op!