Bekwaamheid

Ontwikkelingsbedrijf Flask

Over deze technologieFlask

Flask is een op Python gebaseerd framework dat wordt gebruikt om eenvoudige webapplicaties, microservices en beheersoftware te maken.

Ontdek enkele grote spelers die hun vertrouwen in deze technologie hebben gesteld

Uw logo, hier geplaatst?

Wilt u zich bij de bovenstaande lijst aansluiten? Waarom dan uw project niet realiseren met behulp van deze technologie?

Contacteer ons

Waarom technologie gebruiken Flask ?

 1. Snelle resultaten

  Flask is een lichtgewicht framework met een snelle implementatie waardoor u vrijwel direct met de creatiefase kunt beginnen en zeer snel de eerste resultaten kunt zien. Het is de juiste technologie als je snel een toepassing nodig hebt.

 2. Een flexibele oplossing

  Flask is vooral geschikt voor kleine toepassingen, maar ook voor bedrijven met veel afdelingen. Hiermee kunt u voor elke afdeling afzonderlijke toepassingen maken. Flask kan gemakkelijk worden aangepast aan uw behoeften.

 3. De voordelen van Python

  Als Python framework kunt u de voordelen van deze taal benutten, zoals de snelheid van schrijven, waardoor de ontwikkelingskosten dalen en het onderhoud wordt vereenvoudigd omdat er minder code te lezen is. 

Onze grootste successen Flask

  Ontwikkeling van een ticketingoplossing

  Voor WEX (Wallonia Expo) hebben wij een complete ticketingoplossing ontwikkeld om het beheer van de bezoekersstromen te optimaliseren. Deze toepassing vermindert de wachtrijen bij de ingang van evenementen aanzienlijk en maakt het mogelijk om tijdens een beurs gemakkelijk meer dan 10.000 bezoekers per dag te beheren.

  Illustratie Computer
  • Illustratie afbeelding
  • Illustratie afbeelding
  • Illustratie afbeelding
  • Illustratie afbeelding
  • Illustratie afbeelding
  • Illustratie afbeelding

Je wilt beginnen met Flask ? Twijfel niet langer en neem contact met ons op!