Wie zijn wij ?

Software ingenieurs
tot uw dienst

Deuse is een team van ingenieurs en ontwikkelaars met business-, marketing- en communicatieprofielen, allemaal toegewijd om u kwaliteitsdiensten aan te bieden. Ontdek onze geschiedenis...

2002

De drang naar ontwerpen begon al héél vroeg...

Al op 13-jarige leeftijd begonnen Maxime en Julien Deuse, tweelingbroers en stichters van het bedrijf, hun eerste stappen te zetten in de informatica.

Maxime en Julien waren twee creatieve en vindingrijke broers: omdat ze thuis geen videospelletjes kregen, besloten ze om niet bij de pakken te blijven zitten en er dan maar zelf een te ontwikkelen! Deze eerste succesvolle poging tot software ontwikkelen wakkerde hun passie voor computers aan en vormde de bakermat voor hun passie voor het opzetten van projecten.

Foto's van Julien en Maxime Deuse als kinderen

2010 - 2014

Een veelbelovende eerste ervaring...

Jaren later gingen de beide broers burgerlijk ingenieur studeren: Julien specialiseerde zich in software engineering terwijl Maxime zich richtte op management. Tijdens hun studies bleven ze zich bezig houden met allerlei projecten.

In 2010 lanceerden ze een internationaal platform met naar het Engels vertaalde Koreaanse manga, dat al snel de voorloper van Webtoon in Europa werd. Ze waren een groot succes, met tot wel 100.000 lezers per maand, en trokken de aandacht van een grote ondernemer uit Silicon Valley (nota bene!) die hen een aanbod deed dat ze niet konden weigeren.

Logo van Webtoon Live

2015 - 2016

Het begin van Deuse

Julien en Maxime waren na deze eerste professionele ervaring overtuigd van het idee om hun eigen bedrijf op te richten om hun passie voor digitale technologie ten dienste te stellen van projecteigenaars. Om dit te bereiken, besloten ze aan het einde van hun studies om zich aan te sluiten bij VentureLab, de incubator verbonden aan de Universiteit van Luik. Een jaar later, dankzij het netwerk, de tools en het advies dat ze kregen, werd Deuse officieel geboren. Een jaar lang werkten Maxime en Julien samen voor zowel start-ups als grote groepen zoals Fluxys, Elia en Bridgestone.

Foto's van Julien Deuse en Olivier De Wasseige

2017 - 2022

Het team groeit!

Ze hadden gelijk dat ze in hun project geloofden, want in juni 2017 namen ze hun eerste werknemer in dienst, ook een ingenieur. Sindsdien is het aantal samenwerkingen vermenigvuldigd en blijven groeien. Als antwoord is het team geleidelijk gegroeid met verschillende profielen: ingenieurs, webdesigners, projectmanagers, verkopers, administratieve, marketing-, communicatie- en personeelsmanagers.

Ons bedrijf, gevestigd in Luik, verhuisde vervolgens naar Brussel om dichter bij onze klanten te zijn.

Foto's van de developers van Deuse BVBA

2022-

Een bedrijf in volle groei!

Ons team blijft groeien, met behoud van de waarden die we hoog in het vaandel dragen, en omvat een grote verscheidenheid aan profielen om u de best mogelijke diensten aan te bieden.

Als onderdeel van ons voortdurende engagement om dicht bij onze klanten te staan, lanceren we een derde kantoor in 2023, deze keer in Hasselt, Vlaanderen.

Ons bedrijf groeit snel, en we worden nog steeds gedreven door het verlangen om onze diepe passie voor digitaal ten dienste te stellen van jouw project.

Foto van het Deuse-team in 2023

Hun verhaal is nog niet voorbij, We blijven enthousiast schrijven aan de rest van ons verhaal... schrijven we verder met jou erbij ?

Als uw project informatica-ondersteuning nodig heeft , Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op!

Contacteer ons