Wie zijn wij ?

Software ingenieurs
tot uw dienst

Ons team bestaat uit een twintigtal software ingenieurs, aangevuld door business- en communicatieprofielen, die u kwaliteitsdiensten aanbieden. Uiteraard begon ons verhaal niet met twintig werknemers....Laten we even terug gaan naar het begin!

1992

De drang naar ontwerpen begon al héél vroeg...

Al op 13-jarige leeftijd begonnen Maxime en Julien Deuse, tweelingbroers en stichters van het bedrijf, hun eerste stappen te zetten in de informatica.

Maxime en Julien waren twee creatieve en vindingrijke broers: omdat ze thuis geen videospelletjes kregen, besloten ze om niet bij de pakken te blijven zitten en er dan maar zelf een te ontwikkelen! Deze eerste succesvolle poging tot software ontwikkelen wakkerde hun passie voor computers aan en vormde de bakermat voor hun passie voor het opzetten van projecten.

Foto's van Julien en Maxime Deuse als kinderen

2010 - 2014

Een veelbelovende eerste ervaring...

Jaren later gingen de beide broers burgerlijk ingenieur studeren: Julien specialiseerde zich in software engineering terwijl Maxime zich richtte op management. Tijdens hun studies bleven ze zich bezig houden met allerlei projecten.

In 2010 lanceerden ze een internationaal platform, Webtoon Live, dat Koreaanse manga's vertaald in het Engels aanbood. Het was meteen een succes, met meer dan 100.000 maandelijkse lezers! In 2014 werd deze startup verkocht aan een bekend Silicon Valley bedrijf.

Logo van Webtoon Live

2015 - 2016

VentureLab, een belangrijke partner

Na deze eerste succeservaring raakten de twee broers overtuigd van het idee om een bedrijf op te richten waarmee ze hun passie voor IT kunnen inzetten om softwareprojecten te ontwikkelen. Na het afronden van hun studies in 2015 was het dan zover: ze traden ze toe tot het VentureLab, een incubator verbonden aan de Universiteit van Luik. Het VentureLab bood hen de instrumenten, het advies en het netwerk die nodig waren om hun bedrijf te stichten. Dankzij de incubator ontstond in 2016 Deuse bvba, een bedrijf gespecialiseerd in IT-ontwikkeling.

Foto's van Julien Deuse en Olivier De Wasseige

2017 - 2019

Het team groeit!

Julien en Maxime geloofden terecht in hun project en in juni 2017 namen ze hun eerste werknemer aan: Romain, een software ingenieur. Al snel volgden vele samenwerkingen met start-ups, maar ook met grote bedrijven zoals Élia, de Universiteit van Luik, Fluxys en Bridgestone. Een extra werknemer, Axel, een designer, versterkte het Deuseteam in 2018.

In 2019 groeide het Deuse-team verder door: we verwelkomden Caroline, Romain en Florine, die rollen op zich nemen in de domeinen administratie, project management, marketing en communicatie.

Foto's van de developers van Deuse BVBA

2020 - 2021

Een bedrijf in volle groei!

Dankzij deze nieuwe organisatievorm bleven de aanvragen maar komen, waardoor we in 2020 ons team konden aanvullen met drie nieuwe developers: Thibaut, Erwan en Joachim. Tegelijkertijd verwelkomden we Mathieu, onze nieuwe projectmanager.

In 2021, toen het aantal samenwerkingen bleef groeien, hebben Aline, Rachida, Son, Julien, Laura, Philippe en Nicolas zich bij het team gevoegd. Arthur en Ameline kwamen Mathieu ondersteunen bij het beheer van projecten.

Deuse groeit snel en Maxime, Julien en hun team worden gedreven door hun passie voor het ontwikkelen van software van hoge kwaliteit.

Foto van het Deuse-team in 2022}

Hun verhaal is nog niet voorbij, We blijven enthousiast schrijven aan de rest van ons verhaal... schrijven we verder met jou erbij?

Als uw project informatica-ondersteuning nodig heeft , Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op!

Contacteer ons