Diensten

Ontwikkeling van

Webplatforms en interfaces

Pourquoi développer une plateforme web ?

Van de op maat gemaakte webapplicatie tot het matchmaking platform, webplatforms en interfaces bieden vele voordelen. Zij zorgen onder meer voor de zichtbaarheid van uw bedrijf én maken het mogelijk u te onderscheiden van uw concurrenten. Het stelt u in staat klanten te overtuigen en te behouden of juist de prestaties van uw teams te verbeteren. U begrijpt het goed: een performant platform is het sleutelelement tot succes!

Waarom kiezen voor Deuse?

 • CompetentiepictogramIntuïtief platform

  Intuïtief platform

  Wij ontwikkelen snelle platforms met toegankelijke en gebruiksvriendelijke interfaces om de gebruikerservaring van uw klanten te optimaliseren.

 • CompetentiepictogramOpvallend ontwerp

  Opvallend ontwerp

  Onze ontwerp en marketingexperts werken nauw samen met onze ingenieurs om een platform te ontwikkelen dat uw klanten zal aanspreken.  

 • CompetentiepictogramKwaliteitscode

  Kwaliteitscode

  Onze ingenieurs gebruiken robuuste technologieën om een solide en efficiënte toepassing te ontwikkelen. De kwaliteit van onze code is erkend door CETIC.

 • CompetentiepictogramDoeltreffende aanpak

  Doeltreffende aanpak

  Onze aanpak, gebaseerd op SCRUM, omvat alle fasen van het project (definitie van de behoeften, ontwikkeling, configuratie, opleiding, ondersteuning) en garandeert een nauwe samenwerking met u via talrijke validatiefasen.

De stappen in ons proces

 • 1. Eerste ontmoeting

  Bepaal uw behoeften

  Tijdens onze eerste ontmoeting nemen we de tijd om samen uw project te bespreken om uw behoeften en wensen correct te definiëren om u de beste oplossing aan te bieden.

 • 2. Presentatie van een voorstel voor de aanpak

  Het begin van onze samenwerking

  Zodra we uw behoeften nauwkeurig hebben vastgesteld, zullen we een offerte voor u opstellen. Deze offerte zullen we vervolgens samen met u bekijken en aanpassen om er zeker van te zijn dat deze 100% aansluit bij uw behoeften.

 • 3. Ontmoeting met het team dat uw project zal uitvoeren

  Hoe ontwikkelt u uw toepassing

  Zodra de offerte is aanvaard, stellen wij u voor aan onze projectmanager met wie u gedurende de hele opdracht in contact blijft. We nemen ook de tijd om onze projectmanagementmethode uit te leggen, de Agile-aanpak, bekend als SCRUM, die aanbeveelt de ontwikkeling in verschillende fasen op te delen om uw budget beter onder controle te houden.

 • 4. De eerste fase: ontwerp

  Hoe ziet uw platform eruit?

  Wij organiseren een vergadering om uw verwachtingen met betrekking tot de interface en het ontwerp van uw webapplicatie te achterhalen. Samen maken we wireframes, interface prototypes, zodat u uw project kunt visualiseren. Onze ontwerper gebruikt uw grafische voorkeuren en de wireframes om de uiteindelijke ontwerpen te maken.

 • 5. Ontwikkeling van uw webplatform in fasen

  Realisatie van uw webplatform

  Aan het begin van elke fase maken wij een lijst van de te produceren kenmerken. Wanneer wij klaar zijn met de ontwikkeling ervan, geven wij u een demonstratie zodat u uw voorlopige platform kunt testen. U kunt ons dan uw feedback geven en eventuele aanpassingen voor de rest van het project. Zodra deze fase voorbij is, beginnen we aan de volgende en zo verder tot de volledige realisatie van uw website.

 • 6. Wat nu?

  Onze voortdurende samenwerking

  Wij laten u niet in de steek zodra de ontwikkeling klaar is, wij blijven tot uw beschikking om u op te leiden in de tool, uw vragen te beantwoorden en uw bijkomende verzoeken te beantwoorden. Wij begeleiden u voor de rest van uw project.

Samenwerken met ons, een beproefd proces

Wanneer u met ons in zee gaat, volgen we een beproefd begeleidingsproces om ervoor te zorgen dat u tevreden zal zijn met uw nieuwe toepassing.

Ze vertrouwen op ons voor hun webontwikkeling, Bekijk enkele van onze realisaties

 • logo de la société Radio Contact
 • logo de la société Electric by D'Ieteren
 • logo de la société Embuild
 • logo de la société Fluxys
 • logo de la société Lampiris
 • logo de la société STIB
 • logo de la société Tafsquare
 • logo de la société Groupasol

Heeft u een webplatform project?Twijfel niet langer en neem contact met ons op!

Heb je nog twijfels of zit je met een vraag?

Heeft u vragen of zit u misschien toch nog met enkele twijfels? Bekijk dan gerust even de lijst met de meest voorkomende vragen van klanten.

 • Group 3 Hoe zit het met de veiligheidsmaatregelen?

  Ons bureau voor webontwikkeling implementeert een reeks maatregelen om uw systeem optimaal te beveiligen. 

  Voor de meeste projecten die wij vanaf nul ontwikkelen, bieden wij bescherming tegen cross-site scripting, cross-site request forgery (CSRF), SQL-injectie en clickjacking. Wij zorgen ook voor host header validatie, up-to-date SSL/HTTPS certificaat en sessie beveiliging. Wij maken dagelijks een externe back-up van de server waarop uw platform is geïnstalleerd. Merk op dat sommige vertrouwelijke informatie zo nodig op databankniveau kan worden gecodeerd. 

  Ons team van webontwikkelaars doet zijn uiterste best om de veiligheid van uw project en uw gebruikers te garanderen, omdat we weten dat dit een essentieel element is voor uw succes.

  Het antwoord van onze expert
 • Group 3 Hoe zit het met gegevens en het delen van gegevens?

  De gegevens zijn van de klanten en in het algemeen zijn zij vrij om ermee te doen wat zij willen.

  Bij Deuse stellen we alles in het werk om de GDPR te respecteren in al onze creaties. Wij worden regelmatig door het CETIC (Centre for Applied Computer Research) gecontroleerd op de kwaliteit van onze ontwikkeling en wij krijgen telkens goede scores.

  Het is belangrijk voor onze webontwikkelaars dat de gegevens van uw gebruikers veilig zijn, dat er geen verlies van gegevens of hacking is. Beveiliging is dus voor ons een belangrijk element en wij nodigen u uit om de vraag over veiligheidsmaatregelen te raadplegen voor meer informatie. Wij zijn echter vrij flexibel en als u specifieke opmerkingen hebt over gegevensbescherming, laat het ons weten en wij zullen nagaan hoe wij deze kunnen uitvoeren.

  Het antwoord van onze expert
 • Group 3 Wat is responsief?

  Responsive gaat over het creëren van een webinterface die ook mobielvriendelijk is, die er een beetje uitziet als een mobiele app zonder er een te zijn. Als u een applicatie wilt die gebruiksvriendelijk is en dicht bij uw gebruikers staat, is het ontwikkelen van een mobiele applicatie wellicht geschikter voor u. 

  Responsive is een onmisbaar element in webontwikkeling, omdat mobiel browsen tegenwoordig net zo belangrijk - zo niet belangrijker - is dan webbrowsen. Uw webapplicatie moet dus perfect aangepast zijn aan mobiel.

  Alle door ons webbureau ontwikkelde webplatforms zijn responsive.

  Het antwoord van onze expert
 • Group 3 Hoe kan ik de gegevens op het platform beheren? Moet ik voor elke verandering via u gaan?

  Nee, u hoeft niet via ons webontwikkelingsbureau te gaan om elke verandering door te voeren.

  Wanneer wij een webontwikkeling maken, zetten wij in de meeste gevallen een administratie-interface op waarmee u een hele reeks gegevens op uw webplatform kunt wijzigen en aanpassen. We kunnen meer of minder elementen aanpasbaar maken, afhankelijk van uw wensen. Ons team legt uit hoe deze interface werkt, zodat u zelfstandig wijzigingen kunt aanbrengen.

  Het antwoord van onze expert
 • Group 3 Welke projectmanagement aanpak gebruikt u?

  De projectmanagementmethode die wij intern gebruiken is de Agile-methode, meer bepaald Scrum. Wij hebben natuurlijk voor deze methode gekozen omdat zij is uitgevonden voor IT-ontwikkelingsbedrijven. Tegenwoordig is het aangepast aan vele werkterreinen. De Agile aanpak bevordert regelmatige leveringen van het ontwikkelde product gedurende het hele project en een actieve samenwerking met de klanten. Een van de belangrijkste voordelen van deze methode is de mogelijkheid om zich aan te passen aan veranderingen die zich in de loop van het project voordoen.

  Bij deze aanpak wordt elk project verdeeld in verschillende fasen, sprints genaamd. Wanneer een fase begint, maakt u met de hulp van onze projectmanager een lijst van de features die tijdens de sprint moeten worden ontwikkeld. Aan het einde van de sprint kunt u uitproberen wat ons team van webontwikkelaars heeft bereikt en als u wijzigingen in uw webapplicatie wilt aanbrengen, dan kunt u die voor de volgende sprint aanvragen. We blijven doorwerken in de sprints totdat uw volledige product is ontwikkeld. In het belang van voortdurende verbetering voorziet de Agile-methode in een moment na elke sprint om ons werk te evalueren, om te versterken wat goed werkte en eventuele negatieve punten te verbeteren.

  Wij geloven dat deze aanpak ons in staat stelt de best mogelijke oplossing te ontwikkelen. Als u meer wilt weten over waarom wij u adviseren de Agile-methode te kiezen voor uw projectmanagement, nodigen wij u uit ons artikel te lezen.

  Het antwoord van onze expert
 • Group 3 Hoe lang duurt de ontwikkeling?

  Het is moeilijk een precieze tijdsinschatting te geven omdat elk project anders is en dus ook een andere ontwikkelingstijd vergt. 

  Over het algemeen raadt ons webbureau u aan om tussen de 2 maanden en 1 jaar te rekenen voor een webontwikkeling. De duur hangt af van de complexiteit van de te ontwikkelen webapplicatie, het aantal interfaces, enz. Daarom verlopen sommige projecten sneller dan andere, maar een minimum van 2 maanden is vereist. 

  Als u een webapplicatieproject heeft en wilt weten hoe lang de ontwikkeling ervan gaat duren, neem dan contact met ons op om samen uw project te bespreken.

  Het antwoord van onze expert
 • Group 3 Hoe werkt het ontwerpgedeelte van een webontwikkeling?

  Het ontwerpgedeelte bestaat uit verschillende delen. Allereerst zal ons webbureau samen met u nagaan of uw bedrijf al een logo en een grafisch charter heeft. Zo ja, dan vragen wij u deze aan ons door te geven, aangezien zij een doorslaggevende rol zullen spelen bij de totstandkoming van het ontwerp, met name het grafische gedeelte.

  Vervolgens moet u, om meer te weten te komen over uw smaak en welke richting we op moeten met onze creatie, een lijst maken van webplatforms die u vaak gebruikt en waarvan u het ontwerp/interface mooi vindt. Richt u voor dit deel alleen op het ontwerp van het platform, niet op hoe het werkt.

  Tot slot zal onze ontwerper een eerste ontwerp voorstellen dat hij zal hebben gemaakt op basis van de gegevens die u ons hebt toegestuurd en de wireframes (mock-up, architectuur van uw webapplicatie waarmee u deze kunt visualiseren en structureren) die ons team heeft gemaakt vóór het ontwerpgedeelte. Dit eerste voorstel heeft tot doel uw mening te verkrijgen om het ontwerp van uw webapplicatie aan te passen aan uw wensen.

  Het antwoord van onze expert
 • Group 3 Hoe zit het met de intellectuele eigendom en de broncode?

  Zoals u kunt zien in onze algemene voorwaarden, draagt ons webontwikkelingsbedrijf de exploitatierechten van onze creaties doorgaans over aan onze klanten.

  Zodra wij de ontwikkeling van uw webplatform hebben voltooid, bent u vrij om ermee te doen wat u wilt. U moet echter voorzichtig zijn omdat sommige delen van uw webapplicatie niet van u zijn. Er zijn inderdaad onderdelen van uw platform die gebaseerd zijn op technologieën of bibliotheken, bijvoorbeeld Django, Laravel of React js, en het intellectuele eigendom van deze onderdelen behoort hen toe. Andere onderdelen van uw webapplicatie zijn ook gebaseerd op Deuse bibliotheken, het intellectuele eigendom van deze onderdelen behoort toe aan ons webontwikkelingsbureau. U bezit echter de exploitatierechten van deze onderdelen. 

  Houd er rekening mee dat u eigenaar bent van de code die wij speciaal voor uw project hebben ontwikkeld en dat u desgewenst de broncode kunt opvragen.

  Het antwoord van onze expert
 • Group 3 Hoe wordt het onderhoud uitgevoerd?

  Het onderhoud is verschillend en hangt af van de hosting die u kiest. Als u besluit uw webapplicatie bij ons te hosten, is het onderhoud inbegrepen in het hostingcontract, ons webbureau zorgt daarvoor.

  Als u uw weboplossing liever elders host, zijn er twee mogelijkheden: als u kleine verzoeken heeft, zorgen wij daar zelf voor en als uw verzoeken een bepaald aantal werkdagen vergen, verdelen wij ze in verschillende werkfasen (de fasen komen overeen met de sprints van de Agile-projectmanagementmethode die wij intern gebruiken). Dit is om het beheer van uw budget te vergemakkelijken.

  Wij willen uw aandacht vestigen op een belangrijk onderscheid: onderhoud en voortdurende verbetering van uw webapplicatie zijn twee verschillende dingen. Onder continue verbetering verstaan wij het toevoegen van nieuwe functies aan uw platform, het aanbrengen van aanpassingen, dat is de evolutie van uw project en daar wordt bij onderhoud geen rekening mee gehouden. Onderhoud is het bijwerken van bibliotheken, afhankelijkheden en beveiligingsfouten van uw webapplicatie, en het corrigeren van mogelijke bugs.

  Het antwoord van onze expert
 • Group 3 In welke regio werkt jullie?

  Wij werken overal: in België, Luxemburg en Europa. Wij hebben klanten in de grote steden van België en Vlaanderen zoals Brussel, Limburg, Bergen, Namen en Tongeren. We hebben drie kantoren: een in Hasselt, een in Brussel en een in Luik om zo dicht mogelijk bij onze klanten te zijn, maar we kunnen ons ook verplaatsen. Waar u ook bent, als u een webontwikkelingsproject hebt, neem dan contact met ons op zodat we het samen kunnen bespreken.

  Het antwoord van onze expert
 • Group 3 Kunnen we interfacen met management software?

  Ja, wij kunnen uw webplatform of uw e-commerce koppelen aan uw beheersoftware. Het is zelfs zeer interessant om dit systeem op te zetten.

  Als u uw e-commerce koppelt aan uw beheersoftware, worden uw verschillende processen geautomatiseerd, wat u tijd bespaart. Zodra een klant bijvoorbeeld een product koopt, wordt de factuur direct in uw software gecodeerd, u hoeft niet elke factuur handmatig te coderen. U kunt er ook voor kiezen om uw e-commerce te koppelen aan uw voorraadbeheersysteem, dan weet u in real time hoeveel stuks u nog heeft en kunt u dat beter beheren.

  Ons maatwerk softwarebedrijf kan u helpen uw e-commerce of webplatform te optimaliseren door het te koppelen aan de juiste software. Neem daarvoor contact met ons op en we bespreken samen uw project.

  Het antwoord van onze expert