Deuse

Software engineering bedrijf

Gespecialiseerd in de ontwikkeling van digitale tools op maat voor al uw droomprojecten.

Contacteer ons

Onze team van ingenieurs is gedreven in het ontwikkelen van innovatieve digitale oplossingen die antwoorden aan de challenges van bedrijven.

De waardes die we bij
deuse delen

 • Foto van ons team in 2022
  #1

  Team Spirit

  Ons team is een essentieel onderdeel van ons bedrijf. Het is belangrijk voor ons dat iedereen zich persoonlijk en professioneel goed voelt. Daarom is luisteren, helpen en solidariteit een integraal onderdeel van onze filosofie.

  Wij promoten teamwerk omdat wij geloven in collectieve intelligentie om effectief te reageren op uw problemen. Wij wensen om deze team spirit die ons bedrijf kenmerkt te delen met u, omdat we door het opbouwen van een vertrouwensrelatie uw doel willen bereiken.

 • Foto van ons intern opleidingsteam
  #2

  Audacity

  Wij streven voortdurend onze kennis, methodologie en aanpak te verbeteren, zodat wij steeds meer innovatieve en ingenieuze oplossingen kunnen bieden. Ons doel is altijd het succes van uw project.

  Wij geloven dat constante verbeteringen essentieel is in onze industrie en perfect combineert met onze technische expertise en disruptieve kant om gedurfde en uitdagende projecten te ontwikkelen.

 • Foto van een deel van ons team aan het werk
  #3

  Impact

  U vertrouwt ons om projecten uit te voeren die perfect aan uw verwachtingen voldoen. We nemen de tijd in om naar u te luisteren en om uw problematiek deftig te begrijpen. Vervolgens bouwen we software die nuttig en positief is voor uw bedrijf.

  Onze voldoening is om u te begeleiden en u toe te laten uw volledige potentieel ontwikkelen, uw innovatieve kant tot uitdrukking brengen en uw te onderscheiden van de concurrentie.

1 / 3

Oplossingen
op maat
voor uw project

Deuse is een software engineering bedrijf, wij bieden u oplossingen die aangepast zijn aan uw behoeften.

 • Pictogram Mobiele toepassingen

  Mobiele toepassingen

  Onze ingenieurs ontwikkelen een mobiele applicatie aangepast aan uw bedrijf en uw behoeften. Wij ontwikkelen native applicaties (geoptimaliseerd voor iOS/Android) en webapplicaties.

  Ontdek deze dienst
 • Pictogram Webplatforms en interfaces

  Webplatforms en interfaces

  Wij ontwikkelen meer dan alleen een website, wij bieden u de ideale ontwikkeling van een op maat gemaakt webplatform dat perfect aansluit bij al uw zakelijke eisen.

  Ontdek deze dienst
 • Pictogram Software voor bedrijfsbeheer

  Software voor bedrijfsbeheer

  Wij ontwikkelen software op maat om u te helpen uw bedrijf te beheren: beheer uw facturatie, verkoop, bestellingen, voorraden, planningen, ... op een vereenvoudigde manier! Wij ontwikkelen software zoals CRM en ERP.

  Ontdek deze dienst
 • Pictogram E-commerce op maat

  E-commerce op maat

  Onze ontwikkelings- en bedrijfsingenieurs zijn gespecialiseerd in e-commerce ontwikkeling op maat, met alle specifieke functies die u nodig hebt om te slagen. Wij ontwikkelen de ideale oplossing om uw bedrijf te stimuleren.

  Ontdek deze dienst

Maar ook veel andere custom software

 • Dynamisch, professioneel en klantgericht zijn de drie adjectieven die Deuse samenvatten. Ze reageren zeer snel wanneer klanten contact met hen opnemen en hebben veel aandacht voor hun behoeften om deze perfect te vertalen in een IT-oplossing. Zij zijn ook zeer strikt in hun projectbeheer.

  Olivier de Wasseige Directeur-generaal - Union Wallonne des Entreprises
 • Het bedrijf Deuse is zeer concurrerend, ze konden ons zeer competente profielen aanbieden tegen zeer betaalbare tarieven en ze zijn ook zeer efficiënt, binnen een week begonnen ze al met het leveren van oplossingen. We zijn erg blij met onze samenwerking.

  Fabrizio Rossi Chief Operating Officer - Lampiris BE
 • Sinds enkele jaren profiteren wij regelmatig van de expertise van het bedrijf DEUSE. Dit jonge, betrouwbare en efficiënte team is erin geslaagd instrumenten en software te creëren die zijn afgestemd op de zeer specifieke behoeften van ons bedrijf. Wij zijn zeer tevreden over deze samenwerking!

  Delphine Chavet Manager marketing en communicatie - Wallonie Expo
 • De belangrijkste reden waarom ik Deuse aanbeveel is, zonder twijfel, het feit dat ze er altijd in slagen een grote meerwaarde te creëren in alle projecten die ze ontwikkelen. Bovendien is Deuse altijd volledig transparant in haar handelen, zodat u hen 100% kunt vertrouwen.

  Pierre Lorquet Ex-Executive Vice President - Capgemini
 • De ondernemers van VentureLab vertrouwen op Deuse om hun digitale projecten tot leven te brengen, of het nu gaat om web- of mobiele applicaties. Ze zijn zeer ontvankelijk voor de verschillende problemen die zich kunnen voordoen. Ze zijn ook zeer toegankelijk en staan dicht bij hun klanten, wat een grote kwaliteit is voor onze starters.

  Aude Bonvissuto Directeur - VentureLab

Ze vertrouwen ons voor de uitvoering van hun projecten

Enkele reden voor Deuse te kiezen?

 • Kwaliteitspictogram

  Kwaliteit

  Onze ontwikkelaars zijn ingenieurs en worden voortdurend opgeleid om u te voorzien van de hoogste kwaliteit. Ons professionalisme is erkend door het CETIC, die positieve audits heeft gegeven voor een van onze projecten.

 • Deskundigheidspictogram

  Expertise

  Ons hoogopgeleide team van ontwikkelaars heeft vele projecten op verschillende sectoren met success geleverd. Onze referenties.

 • Reactiviteitspictogram

  Reactiviteit

  Wij blijven toegankelijk en hebben aandacht voor uw behoeften, en wij willen een vertrouwensrelatie met u opbouwen, want dat is de sleutel tot een succesvolle samenwerking.