Sectoren

Digitale marketing- en verkoopoplossingen

Waarom marketing en verkoop digitaliseren?

Marketing en verkoop worden steeds competitiever, dus het gebruik van technologie is essentieel geworden voor bedrijven die zich willen onderscheiden van de concurrentie.

Door te kiezen voor een op maat gemaakte digitale oplossing helpen we onze klanten om hun bedrijf te optimaliseren, efficiënter te worden, hun klanten een gepersonaliseerde ervaring te bieden en zo hun verkoop te stimuleren.

Contacteer ons
Afbeelding die de sector representeert Marketing & Verkoop

Wij helpen u de uitdagingen van uw bedrijf aan te gaan

In uw werkleven komt u onvermijdelijk voor een groot aantal uitdagingen te staan. Misschien moet u leads genereren, klantentrouw opbouwen, bijdragen aan de klantervaring en -tevredenheid, de reputatie van uw merk ontwikkelen, enzovoort. Uiteraard is het belangrijk om altijd op de hoogte blijven van de laatste trends. Om u te helpen uw doelstellingen te bereiken, kunnen wij u helpen uw tools en processen te digitaliseren.

Deze spelers in de sector hebben ons hun vertrouwen geschonken voor de uitvoering van hun projecten

Ontmoet onze specialisten

 • Foto van

  Maxime Deuse

  Managing Director

  Na het behalen van een bachelor Burgerlijk ingenieur aan de ULg, vervolledigde Maxime een studie in management engineering aan de HEC. Hij is een ondernemer in hart en nieren, met een passie voor digitale innovatie. In 2016 richtte hij samen met zijn tweelingbroer Julien Deu...

  Kom meer te weten over Maxime Deuse
 • Foto van

  Erwan Thebault

  Software Engineer

  Erwan studeerde af als ingenieur in de computertechniek en netwerktelecommunicatie aan de ENSEEIHT in Toulouse (Frankrijk). Hij kwam in 2020 bij ons werken als software engineer nadat hij zijn afstudeerstage bij ons bedrijf had afgerond. Erwan heeft verschillende rollen binnen...

  Kom meer te weten over Erwan Thebault

Heeft u een project in sales en marketing?

Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op!