Sectoren

Digitale oplossingen voor human resources

Waarom de HR-sector digitaliseren?

HR-management is een complex en snel veranderend vakgebied. Een van de voordelen van digitalisering is dat het bepaalde processen vereenvoudigt door tijdrovende taken te automatiseren, waardoor HR-managers zich kunnen richten op strategische initiatieven.

Met een digitale oplossing op maat kunnen onze klanten hun organisatie optimaliseren, tijd besparen en de productiviteit van hun bedrijf verhogen. We helpen onze partners ook om de teamcommunicatie en de betrokkenheid van werknemers te verbeteren.

Contacteer ons
Afbeelding die de sector representeert Human Resources

Wij helpen u de uitdagingen van de HR-sector aan te gaan

Uw sector bestaat uit een groot aantal spelers die voor soms zeer uiteenlopende uitdagingen staan. Bovendien weten we dat elk bedrijf zijn eigen specifieke kenmerken heeft. Daarom bieden we u ontwikkeling op maat. Met één enkele oplossing kunnen we aan al uw behoeften voldoen en u helpen uw uitdagingen te overwinnen.

Deze spelers in de sector hebben ons hun vertrouwen geschonken voor de uitvoering van hun projecten

Ontmoet onze specialisten

 • Foto van

  Mathieu Guffens

  Product Owner

  Mathieu is afgestudeerd aan de HEC (Business School) met een Master in management en is in 2020 bij ons begonnen als projectmanager. Mathieu is verantwoordelijk voor het projectbeheer en vormt de connectie tussen de interne teams (ontwerp & ontwikkelaars) en onze klan...

  Kom meer te weten over Mathieu Guffens
 • Foto van

  Erwan Thebault

  Software Engineer

  Erwan studeerde af als ingenieur in de computertechniek en netwerktelecommunicatie aan de ENSEEIHT in Toulouse (Frankrijk). Hij kwam in 2020 bij ons werken als software engineer nadat hij zijn afstudeerstage bij ons bedrijf had afgerond. Erwan heeft verschillende rollen binnen...

  Kom meer te weten over Erwan Thebault

Heeft u een project in de HR?

Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op!