Klanten

Zij vertrouwen op ons !

Klantgerichtheid

De sleutel tot een succesvol project is een vertrouwensrelatie opbouwen én onderhouden. Bij Deuse luisteren we naar uw behoeften en wensen en doen we er alles aan om een soepele opvolging van uw project te verzekeren.

Waarom kiezen voor
Deuse ?

Onze klanten zullen u beter dan ons kunnen uitleggen waarom wij de ideale partner zijn. Daarom laten we ze graag aan het woord.

Icône play Icône pause
0:00
 • Ik heb DEUSE drie opdrachten toevertrouwd, die allemaal met succes zijn uitgevoerd. Naast het plezier om een paar maanden met de teamleden te werken, kon ik de energie en passie die zij in deze projecten inbrachten, waarderen.

  José Stassen Algemeen directeur - Stassen Electricité
 • Het Deuse-team is zeer grondig in het behandelen van de relevante kwesties, in staat om een succesvolle en leverbare werkoplossing te bieden, en in staat om de problemen uit te leggen aan niet-technische mensen. Het zijn gemotiveerde en ambitieuze personenenthousiast over elk project. Ze zijn zeer behulpzaam geweest en hebben een geweldige houding ten opzichte van mensen die hulp nodig hebben.

  Mounir Chaal Projectleider - Magotteaux
 • "Efficiëntie" is het woord dat me te binnen schiet als ik denk aan de samenwerking die we met DEUSE hebben gehad. Het project bij Mozer Technologies was bijzonder veeleisend en ik ben bijzonder tevreden over de manier waarop DEUSE het heeft uitgevoerd. Veel dank aan DEUSE voor hun flexibiliteit en kwaliteit van dienstverlening!

  Olivier Mozer CEO - Mozer Technologies
 • Sinds enkele jaren benutten wij regelmatig de expertise van DEUSE. Dit jonge, betrouwbare en efficiënte team is erin geslaagd instrumenten en software te creëren die zijn afgestemd op de zeer specifieke behoeften van ons bedrijf. Wij zijn zeer tevreden over deze samenwerking!

  Delphine Chavet Manager marketing en communicatie - Wallonie Expo

Ze vertrouwen op ons voor de uitvoering van hun projecten

Wil u graag een van onze klanten worden? ? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op!