Klanten

Ze vertrouwen ons!

Klantgerichtheid

We luisteren naar uw behoeften, we willen een vertrouwensrelatie met u opbouwen, want dat is de sleutel tot een succesvol project. Om dit te bereiken, hebben wij een efficiënt samenwerkingsproces opgezet. Zo zorgen wij ervoor dat uw ontwikkeling soepel verloopt.

Enkele reden om voor Deuse te kiezen?

Onze klanten zullen u beter dan ons kunnen uitleggen waarom wij de ideale partner zijn.

Icône play Icône pause
0:00
 • Ik heb DEUSE drie opdrachten toevertrouwd, die allemaal met succes zijn uitgevoerd. Naast het plezier om een paar maanden met de teamleden te werken, kon ik de energie en passie die zij in deze projecten inbrachten, waarderen.

  José Stassen Algemeen directeur - Stassen Electricité
 • Het Deuse-team is zeer grondig in het behandelen van de relevante kwesties, in staat om een succesvolle en leverbare werkoplossing te bieden, en in staat om de problemen uit te leggen aan niet-technische mensen. Het zijn gemotiveerdeen ambitieuze personenenthousiast over elk project. Ze zijn zeer behulpzaam geweest en hebben een geweldige houding ten opzichte van mensen die hulp nodig hebben.

  Mounir Chaal SAP Integratie leider - Magotteaux
 • "Efficiëntie" is het woord dat me te binnen schiet als ik denk aan de samenwerking die we met DEUSE hebben ontwikkeld. Het project bij Mozer Technologies was bijzonder veeleisend en ik ben bijzonder tevreden over de manier waarop DEUSE het heeft uitgevoerd. Veel dank aan DEUSE voor hun flexibiliteit en kwaliteit van dienstverlening.

  Olivier Mozer CEO - Mozer Technologies
 • Sinds enkele jaren profiteren wij regelmatig van de expertise van het bedrijf DEUSE. Dit jonge, betrouwbare en efficiënte team is erin geslaagd instrumenten en software te creëren die zijn afgestemd op de zeer specifieke behoeften van ons bedrijf. Wij zijn zeer tevreden over deze samenwerking!

  Delphine Chavet Manager marketing en communicatie - Wallonie Expo

Ze vertrouwen ons voor de uitvoering van hun projecten

U wilt één van onze klanten zijn ? Twijfel niet langer en neem contact met ons op!