Diensten

Ontwikkeling van

software voor bedrijfsbeheer

Pourquoi développer un logiciel de gestion ?

De laatste jaren is bedrijfssoftware (ERP, CRM en maatwerk) een onmisbare bondgenoot geworden om de groei van bedrijven te stimuleren. Doordat ze al uw afdelingen omvatten, verbeteren ze uw werkprocessen aanzienlijk, besparen ze u kostbare tijd en stellen ze u in staat de prestaties van uw bedrijf te verhogen.  Deze tool is een echte kans voor uw bedrijf!

Waarom kiezen voor Deuse?

  • CompetentiepictogramIntuïtieve software

    Intuïtieve software

    Wij ontwikkelen snelle software met toegankelijke en gebruiksvriendelijke interfaces, zodat de gebruikerservaring van uw team optimaal is.

  • CompetentiepictogramProcesverbetering

    Procesverbetering

    Wij ontwikkelen software aangepast aan de behoeften van uw bedrijf om uw problemen op te lossen en/of uw algemeen beheer te verbeteren en zo uw prestaties te verbeteren.

  • CompetentiepictogramKwaliteitscode

    Kwaliteitscode

    Onze ingenieurs gebruiken robuuste technologieën om een solide en efficiënte toepassing te ontwikkelen. De kwaliteit van onze code is erkend door CETIC.

  • CompetentiepictogramDoeltreffende aanpak

    Doeltreffende aanpak

    Onze aanpak omvat alle fasen van het project (definitie van de behoeften, ontwikkeling, configuratie, opleiding, ondersteuning) en garandeert een nauwe samenwerking met u via talrijke validatiefasen.

De stappen in ons proces

  • 1. Eerste ontmoeting

    Bepaal uw behoeften

    Tijdens onze eerste ontmoeting nemen we de tijd om samen uw project te bespreken om uw behoeften en wensen correct te definiëren om u de beste oplossing aan te bieden.

  • 2. Presentatie van een voorstel voor de aanpak

    Het begin van onze samenwerking

    Zodra we uw behoeften nauwkeurig hebben vastgesteld, zullen we een offerte voor u opstellen. Deze offerte zullen we vervolgens samen met u bekijken en aanpassen om er zeker van te zijn dat deze 100% aansluit bij uw behoeften.

  • 3. Ontmoeting met het team dat uw project zal uitvoeren

    Ontwikkeling van uw beheersoftware

    Zodra de offerte is aanvaard, stellen wij u voor aan onze projectmanager met wie u gedurende de hele opdracht in contact blijft. We nemen ook de tijd om onze projectmanagementmethode uit te leggen, de Agile-aanpak, bekend als SCRUM, die aanbeveelt de ontwikkeling in verschillende fasen op te delen om uw budget beter onder controle te houden.

  • 4. Analyse en ontwikkeling van uw software per fase

    Realisatie van uw beheersoftware

    Aan het begin van elke fase analyseren we de problemen die we gaan aanpakken. Vervolgens doen wij u een voorstel van aanpak. Zodra het voorstel is gevalideerd, beginnen we met de ontwikkeling. Wanneer een fase voltooid is, geven wij u een demonstratie zodat u uw ontwerpsoftware kunt testen. U kunt ons dan uw feedback geven en eventuele aanpassingen voor de rest van het project. Zodra deze fase is afgerond, beginnen we aan de volgende, enzovoort tot de volledige realisatie van uw beheersoftware.

  • 5. Wat nu?

    Onze voortdurende samenwerking

    Wij laten u niet in de steek zodra de ontwikkeling klaar is, wij blijven tot uw beschikking om u op te leiden in de tool, uw vragen te beantwoorden en uw bijkomende verzoeken te beantwoorden. Wij begeleiden u voor de rest van uw project.

Samenwerken met ons, een beproefd proces

Wanneer u met ons in zee gaat, volgen we een beproefd begeleidingsproces om ervoor te zorgen dat u tevreden zal zijn met uw nieuwe toepassing.

Ze vertrouwen op ons voor hun management software, Bekijk enkele van onze realisaties

  • logo de la société BPC
  • logo de la société Bridgestone
  • logo de la société Detry Dufrais
  • logo de la société Skechers
  • logo de la société Lampiris
  • logo de la société Radiomics
  • logo de la société Reflex
  • logo de la société Umicore

Heeft u een management software project ?Twijfel niet langer en neem contact met ons op!

Heb je nog twijfels of zit je met een vraag?

Heeft u vragen of zit u misschien toch nog met enkele twijfels? Bekijk dan gerust even de lijst met de meest voorkomende vragen van klanten.

  • Group 3 Gestandaardiseerde of op maat gemaakte software, welke moet ik kiezen?

    Er is geen goede of verkeerde keuze, alles hangt af van uw behoeften. Als het proces dat u wilt digitaliseren dicht bij een standaard softwareoplossing ligt, adviseren wij u voor deze oplossing te kiezen. Zelfs als u licentiekosten moet voorzien, zal het over het algemeen minder kosten om te implementeren en te onderhouden dan aangepaste software, dus is het interessanter.

    Als het te digitaliseren proces niet overeenstemt met gestandaardiseerde software, is het beter om met maatwerksoftware te beginnen. Standaard software werkt goed als je dicht bij de werking ervan blijft, maar als je het te veel moet aanpassen, wordt het complex en verliest het zijn effectiviteit. In dit geval is het beter om te kiezen voor software ontwikkeling op maat omdat we dan minder tijd verliezen, we software kunnen ontwikkelen die dichter bij het proces ligt dat u in uw hoofd heeft en we de standaard software niet verstoren. 

    Wil u weten welke optie het beste is voor uw project? Neem dan contact met ons op, we zullen samen uw project bespreken om uw behoeften te bepalen en de best mogelijke oplossing te kiezen.

    Het antwoord van onze expert
  • Group 3 Welke software moet ik kiezen, web interface of fat client (installeerbaar op de PC)?

    De keuze tussen deze twee soorten software hangt af van uw behoeften, ze hebben elk hun specifieke kenmerken. De sterke punten van de een zijn vaak de zwakke punten van de ander.

    Laten we beginnen met de webinterface (ook wel webclient genoemd): dit is een webinterface die werkt met een verbinding en dus toegankelijk is vanaf elk apparaat. Een van de belangrijkste voordelen is dat een webinterface een centrale database heeft, waardoor verschillende mensen in een bedrijf dezelfde software kunnen gebruiken en toegang hebben tot dezelfde gegevens. Dit type software vereist geen installatie of update op het apparaat van de gebruiker, het volstaat de pagina te verversen om de laatste versie te gebruiken, in tegenstelling tot fat-client software waarbij elke update op alle computers moet worden geïnstalleerd. Het onderhoud is dus minder duur voor een webinterface. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers, ze zijn goed beschermd en bovendien kunt u ze opvragen vanaf elk apparaat, aangezien het web-based is (Windows PC, Mac, tablet, smartphone, ...). Als bij een thick client de computer waarop de software is geïnstalleerd schade oploopt en de thick client niet verbonden is met een centrale database, wat vaak het geval is, kunt u uw gegevens kwijtraken.

    Een fat client is software die u op uw computer installeert en waarvan de gegevens meestal op een harde schijf worden opgeslagen. Een van de sterke punten van dit type software is dat het overal kan worden gebruikt, omdat het zonder internetverbinding werkt. Een fat client biedt meer functionaliteit omdat je toegang hebt tot de onderdelen van de computer en de bestanden die erop zijn opgeslagen. Het is efficiënter voor multimedia en grafische software die over het algemeen te zwaar is voor het web (Photoshop, Illustrator, enz.).

    Om u te helpen weten welke aanpak u moet kiezen voor uw software, raden wij u aan contact met ons op te nemen om samen uw project te bespreken en zo uw behoeften te identificeren en de best mogelijke beheersoftware te kiezen.

    Het antwoord van onze expert
  • Group 3 Ben ik eigenaar van de oplossing (intellectueel eigendom of lease)?

    Als u een standaard beheersoftware hebt gekozen, gaat het meestal om huren. U hebt een licentie en u bent geen eigenaar van de oplossing. Als u daarentegen hebt gekozen voor software op maat, bent u eigenaar van de oplossing en kunt u ermee doen wat u wilt, afhankelijk van het geval en uw contract.

    Wij wijzen erop dat er niet één oplossing is die beter is dan de andere, de keuze tussen standaardsoftware en software op maat hangt af van uw behoeften. Voor meer informatie, zie de vraag "Standaardsoftware of maatwerksoftware, wat moet ik kiezen?".

    Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, ons software ontwikkelingsbedrijf zal de tijd nemen om uw project te bespreken.

    Het antwoord van onze expert
  • Group 3 Hoe werkt de bedrijfsanalyse?

    Iemand van ons team met een managementprofiel (afkomstig van een business school) en geen informaticus zal het beheer van uw project overnemen en uw bedrijf komen uitdagen over zijn processen en u vragen stellen over de huidige werking en de richting die u wenst in te slaan. Deze manager formuleert dan uw ideeën en geeft ze door aan onze ingenieurs die vervolgens de ideale beheersoftware ontwikkelen die aan uw behoeften voldoet.

    Deze analyse is essentieel omdat zij de volgende stap in uw project bepaalt. Het is belangrijk om uw behoeften te begrijpen zodat wij daarop kunnen inspelen.

    Als u uw processen wilt digitaliseren of verbeteren, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons softwareontwikkelingsbedrijf, een manager zal de tijd nemen om uw processen te analyseren.

    Het antwoord van onze expert
  • Group 3 Hoe zit het met de gegevensoverdracht uit het huidige systeem?

    Wanneer we een managementsoftware of een bedrijfssoftware integreren, hebben we gewoonlijk gegevens in een historisch systeem, een Excel-document of een ander computersysteem. Vaak zullen we sommige of al deze gegevens willen opvragen. 

    In dit geval moet dit aan het begin van het project goed worden gemeld. Ons softwareontwikkelingsbedrijf zal dan een migratieplan opstellen dat ofwel de informatie ophaalt wanneer we de nieuwe tool online zetten en deze aanpast aan de gegevensstructuur van de nieuwe tool, ofwel de kloof tussen de verschillende tools overbrugt zodat de informatie in alle systemen kan worden opgehaald.

    Om erachter te komen welke techniek het beste is voor uw project, neemt u contact met ons op en bespreken we samen de verschillende mogelijkheden.

    Het antwoord van onze expert
  • Group 3 Kunnen we de software gebruiken voordat we alles klaar hebben?

    Het hangt ervan af hoe we het werk hebben georganiseerd, maar het is zeker mogelijk. Met de Agile projectmanagementmethode en meer bepaald de Scrum-methode, die een project in verschillende fasen opdeelt, kan dit.

    Als u de software in productie wilt nemen voor het einde van de ontwikkeling, is het voldoende om het project zo te structureren dat we module voor module kunnen afwerken. Zo kunnen zowel uzelf als uw werknemers er al mee aan de slag. Beetje bij beetje zal ons softwareontwikkelingsbedrijf meer en meer gebruikers naar het nieuwe systeem migreren totdat de hele software is ontwikkeld.

    Op deze manier werken kan een goed idee zijn, omdat het de eindgebruiker in staat stelt geleidelijk aan vertrouwd te raken met de oplossing in plaats van hem een heleboel functies in één keer toe te sturen, waar hij misschien niet mee om kan gaan.

    Het antwoord van onze expert
  • Group 3 Kunnen we interfacen met software van derden (API, CRM, boekhouding, enz)?

    Ja, het is mogelijk, maar het hangt natuurlijk af van de software van derden, of die het toelaat of niet. Ons softwareontwikkelingsbedrijf doet dit regelmatig, of het nu gaat om Odoo, SAP, Microsoft Dynamics, Sales Force, Bob50, Winbooks of om loonlijst-, CRM- of boekhoudsystemen. Wij zullen gegevens ingeven of ophalen van de ene plaats om ze te gebruiken en opnieuw in te geven op een andere plaats.

    Als uw project een dergelijk systeem omvat, moet u het ons laten weten wanneer we uw projectvereisten definiëren, zodat we weten hoe we te werk moeten gaan.

    Het antwoord van onze expert
  • Group 3 Hoe zit het met gebruikersrollen en rechten?

    Wanneer ons team bedrijfssoftware ontwikkelt, bouwen we meestal een systeem van rollen en machtigingen voor gebruikers in. Dit betekent dat verschillende gebruikers kunnen inloggen op de software met een e-mailadres en een wachtwoord of met een bedrijfsaccount. Ons softwareontwikkelingsbedrijf kan hen rollen toewijzen. Sommigen zullen het recht hebben bepaalde delen in te zien en te bewerken en anderen niet. U kiest wat uw gebruikers wel en niet kunnen doen op uw software. 

    Dit systeem van rollen en machtigingen maakt het mogelijk de beveiliging op gebruikersniveau te verbeteren, en om de mogelijke acties van uw gebruikers te bepalen.

    Het antwoord van onze expert
  • Group 3 Hoe zit het met de veiligheid van mijn gegevens?

    De beveiliging van uw gegevens is een van de prioriteiten van ons team, omdat we weten dat het een sleutelelement is voor uw succes. Voor een optimale bescherming heeft ons softwareontwikkelingsbedrijf een reeks maatregelen getroffen.

    Voor de meeste projecten die wij vanaf nul ontwikkelen, zorgen wij ervoor dat de host-header wordt gevalideerd, de sessies veilig zijn en het SSL/HTTPS-certificaat up-to-date is. Wij beschermen u ook tegen clickjacking, cross site scripting, SQL-injectie en cross site request forgery (CSRF). Bovendien maken wij dagelijks een externe back-up van de server waarop wij uw beheersoftware hebben geïnstalleerd. Merk op dat de servers en clouddiensten die wij huren in Europa worden gehost. Sommige vertrouwelijke informatie kan zo nodig op databankniveau worden gecodeerd.

    Het antwoord van onze expert
  • Group 3 Welke projectmanagementmethode gebruikt u?

    Wij hebben gekozen voor de Agile-methode en meer bepaald de Scrum-methode om al onze projecten te beheren. Deze keuze is natuurlijk gemaakt omdat deze aanpak oorspronkelijk is ontworpen voor IT-ontwikkelingsbedrijven. We hebben voor Scrum gekozen omdat we ervan overtuigd zijn dat het de beste methode is om de ideale oplossing voor uw behoeften te ontwikkelen.

    Het principe van deze aanpak is een project op te delen in verschillende werkfasen, sprints genaamd. Elke fase begint op dezelfde manier, u somt de features op die ons team tijdens de sprint zal ontwikkelen. Onze projectmanager helpt u deze lijst te maken en geeft hem door aan onze ingenieurs. Als een fase is afgerond, kunt u testen wat er al is ontwikkeld. Het doel is na te gaan of het project aan uw verwachtingen voldoet. Als u veranderingen wilt, kunt u daar nu om vragen. Ze worden in de volgende sprints geplaatst. Deze cyclus wordt herhaald totdat uw bedrijfssoftware volledig ontwikkeld is. Door frequente oplevering van delen van het project kunt u zich aanpassen aan mogelijke veranderingen, wat niet mogelijk is bij een meer traditionele projectmethode zoals Waterval, waarbij een specificatie en productontwikkeling in één keer moeten plaatsvinden. 

    Ons softwareontwikkelingsbedrijf werkt gedurende het hele project met u samen, zodat wij volledig op de hoogte zijn van uw verwachtingen en behoeften.

    Om voortdurend te verbeteren en u de beste oplossing aan te bieden, houdt deze aanpak in dat we tussen elke sprint een tijd nemen om de balans op te maken van ons werk, om te zien of er elementen te verbeteren of positieve punten te versterken zijn. Het is een zeer constructieve methode die ons in staat stelt de best mogelijke bedrijfssoftware te ontwikkelen.

    Als u meer wilt weten over de voordelen van deze aanpak en waarom wij u adviseren de Agile-methode te kiezen voor uw projectbeheer, nodigen wij u uit ons artikel te lezen.

    Het antwoord van onze expert
  • Group 3 Waar werken jullie?

    Als u een beheersoftware nodig hebt voor uw bedrijf, waar u ook bent, neem dan contact met ons op en we nemen de tijd om het samen te bespreken. Ons softwareontwikkelingsbedrijf heeft een kantoor in Hasselt, Brussel en een in Luik, maar we werken in heel België, in Vlaanderen en Wallonië, vooral in Limburg, Tongeren, Bergen, Luik en daarbuiten. Wij aanvaarden alle Europese projecten.

    Het antwoord van onze expert
  • Group 3 Kunnen we een interface maken met een webplatform of e-commerce?

    Ja, wij kunnen uw software koppelen aan uw webapplicatie of e-commerce. Dit systeem zal uw beheer veel gemakkelijker maken. 

    Als u een e-commerce hebt, kan ons softwareontwikkelingsbedrijf deze bijvoorbeeld koppelen aan uw factureringssoftware, zodat zodra een aankoop op uw e-commerce is gevalideerd, de factuur direct in uw systeem wordt gecodeerd. U hoeft dit niet achteraf  dan niet meer handmatig te doen, hetgeen natuurlijk een echte tijdsbesparing is.

    Wij kunnen uw bedrijfsbeheersoftware op verschillende manieren koppelen aan uw web- of e-commerceplatform. Als u ze wilt koppelen, laat het ons dan aan het begin van uw project weten, zodat we dit systeem optimaal kunnen instellen.

    Het antwoord van onze expert