Sectoren

Digitale oplossingen op maat voor de start-up en scale-up sector

Waarom de start-up en scale-up sector digitaliseren?

Start-ups en scale-ups zijn een vruchtbare bodem voor innovatie. Of het nu gaat om de diensten of producten die aan klanten worden aangeboden of om de interne organisatie van het bedrijf, het gebruik van technologie is op dit gebied uiterst essentieel.

Wij helpen ondernemers onder andere bij de ontwikkeling of co-ontwikkeling van hun producten, de oplossing die ze nodig hebben om hun bedrijf te runnen. Door onze ontwikkeling stellen we hen in staat om hun projecten tot een goed einde te brengen. We helpen hen ook om hun organisatie en management te verbeteren met behulp van digitale tools die zijn afgestemd op hun behoeften.

Contacteer ons
Afbeelding die de sector representeert Start-up & Scale-up

Wij helpen u de uitdagingen van de start-up en scale-up sector aan te gaan

Uw sector bestaat uit een groot aantal spelers die voor soms zeer uiteenlopende uitdagingen staan. Bovendien weten we dat elk bedrijf zijn eigen specifieke kenmerken heeft. Daarom bieden we u ontwikkeling op maat. Met één enkele oplossing kunnen we aan al uw behoeften voldoen en u helpen uw uitdagingen te overwinnen.

Deze spelers in de sector hebben ons hun vertrouwen geschonken voor de uitvoering van hun projecten

Ontmoet onze specialisten

 • Foto van

  Maxime Deuse

  Managing Director

  Na het behalen van een bachelor Burgerlijk ingenieur aan de ULg, vervolledigde Maxime een studie in management engineering aan de HEC. Hij is een ondernemer in hart en nieren, met een passie voor digitale innovatie. In 2016 richtte hij samen met zijn tweelingbroer Julien Deu...

  Kom meer te weten over Maxime Deuse
 • Foto van

  Mathieu Guffens

  Product Owner

  Mathieu is afgestudeerd aan de HEC (Business School) met een Master in management en is in 2020 bij ons begonnen als projectmanager. Mathieu is verantwoordelijk voor het projectbeheer en vormt de connectie tussen de interne teams (ontwerp & ontwikkelaars) en onze klan...

  Kom meer te weten over Mathieu Guffens

Bent ueen start-up/scale-up met een project?

Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op!