Sectoren

Digitale oplossingen op maat van uw sector

Waarom uw bedrijf digitaliseren?

Ongeacht de sector waarin u actief bent, kan technologie u helpen bij zowel de diensten die u uw klanten aanbiedt als bij het beheer van uw interne organisatie.

Met een digitale oplossing op maat kunnen we onze klanten helpen om hun boekhouding, facturatie, voorraden, klantenrelaties enzovoort te beheren. Maar we kunnen hen ook helpen om hun prestaties te verbeteren, hun verkoop te stimuleren of gewoon hun bedrijf efficiënt te runnen.

Contacteer ons
Afbeelding die de sector representeert Andere sectoren

Wij helpen u de uitdagingen van uw sector aan te gaan

Uw sector bestaat uit een groot aantal spelers die voor soms zeer uiteenlopende uitdagingen staan. Bovendien weten we dat elk bedrijf zijn eigen specifieke kenmerken heeft. Daarom bieden we u ontwikkeling op maat. Met één enkele oplossing kunnen we aan al uw behoeften voldoen en u helpen uw uitdagingen te overwinnen.

Deze spelers in de sector hebben ons hun vertrouwen geschonken voor de uitvoering van hun projecten

Ontmoet onze specialisten

 • Foto van

  Nicolas Lejeune

  Projectmanager

  Nicolas studeerde burgerlijk ingenieur, met als specialisatie elektronica, en deed daarna nog een jaar aan het HEC in Parijs. In 2022 kwam hij ons team versterken als Product Owner (projectmanager). Nicolas' rol binnen ons bedrijf is om te luisteren naar de ideeën van...

  Kom meer te weten over Nicolas Lejeune
 • Foto van

  Julien Deuse

  Managing Director

  Julien behaalde een masterdiploma Burgerlijk ingenieur elektronica aan de ULg en daarna een masterdiploma Management aan de KULeuven. In 2016 richtte hij samen met zijn tweelingbroer Maxime Deuse op, ons IT-engineeringbedrijf. Julien zorgt voor het projectteam: hij zorgt ...

  Kom meer te weten over Julien Deuse

Heeft u een project?

Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op!