Sectoren

Digitale oplossingen op maat voor de gezondheidszorg

Waarom de gezondheidszorg digitaliseren?

De gezondheidszorgsector is voortdurend in beweging, met name dankzij technologische vooruitgang, nieuwe regelgeving, veranderingen in het gedrag van patiënten enzovoort. Technologie stelt professionals in de gezondheidszorg in staat om zich aan te passen en in te spelen op nieuwe marktbehoeften.

Met een digitale oplossing op maat helpen we onze klanten om hun organisatie en processen te verbeteren, de kwaliteit van hun diensten en hun productiviteit te verhogen en hun patiënten een gepersonaliseerde ervaring te bieden.

Contacteer ons
Afbeelding die de sector representeert Zorg en gezondheid

Wij helpen u de uitdagingen van de medische sector en de gezondheidszorg aan te gaan

Uw sector bestaat uit een groot aantal spelers die voor soms zeer uiteenlopende uitdagingen staan. Bovendien weten we dat elk bedrijf zijn eigen specifieke kenmerken heeft. Daarom bieden we u ontwikkeling op maat. Met één enkele oplossing kunnen we aan al uw behoeften voldoen en u helpen uw uitdagingen te overwinnen.

Deze spelers in de sector hebben ons hun vertrouwen geschonken voor de uitvoering van hun projecten

Ontmoet onze specialisten

 • Foto van

  Julien Deuse

  Managing Director

  Julien behaalde een masterdiploma Burgerlijk ingenieur elektronica aan de ULg en daarna een masterdiploma Management aan de KULeuven. In 2016 richtte hij samen met zijn tweelingbroer Maxime Deuse op, ons IT-engineeringbedrijf. Julien zorgt voor het projectteam: hij zorgt ...

  Kom meer te weten over Julien Deuse
 • Foto van

  Nicolas Lejeune

  Projectmanager

  Nicolas studeerde burgerlijk ingenieur, met als specialisatie elektronica, en deed daarna nog een jaar aan het HEC in Parijs. In 2022 kwam hij ons team versterken als Product Owner (projectmanager). Nicolas' rol binnen ons bedrijf is om te luisteren naar de ideeën van...

  Kom meer te weten over Nicolas Lejeune

Heeft u een project in de zorg- en gezondheidssector?

Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op!