Bekwaamheid

Ontwikkelingsbedrijf Node JS

Over deze technologieNode JS

Node JS is een framework gebaseerd op de taal Javascript dat het onder meer gemakkelijker maakt om webapplicaties te ontwikkelen.

Ontdek enkele grote spelers die hun vertrouwen in deze technologie hebben gesteld

Uw logo, hier geplaatst?

Wilt u zich bij de bovenstaande lijst aansluiten? Waarom dan uw project niet realiseren met behulp van deze technologie?

Contacteer ons

Waarom technologie gebruiken Node JS ?

 1. Snelle toepassing

  Node JS voert snel taken uit zoals het schrijven naar of lezen uit een database, bestandssysteem of netwerkverbindingen, wat resulteert in een supersnelle applicatie, een belangrijk criterium om uw gebruikers aan u te binden. 

 2. Veelzijdige ontwikkelaars

  Het feit dat de Node JS gebaseerd is op Javascript, maakt het mogelijk om zowel de interface als de verbinding met de database te ontwikkelen, wat het aantal mensen dat bij het project betrokken is vermindert. Het team zal bestaan uit veelzijdige ontwikkelaars.

 3. Een oplossing geliefd bij ontwikkelaars

  Node JS wordt gebruikt door webgiganten als Netflix, Paypal, Google en Linkedin. Deze wereldwijde gemeenschap toont de populariteit van deze technologie aan.

Onze grootste successen Node JS

  Herstel en verwerking van gegevens (IoT)

  Onze klant deed een beroep op ons om zijn online energiebeheeroplossing voor eigenaars van gebouwen op te halen en te optimaliseren. Alle informatie wordt automatisch verzonden naar beveiligde servers. Het systeem vergemakkelijkt de verwerking en online raadpleging van energieverbruiksgegevens. Het waarschuwt ook in geval van storing of overconsumptie. Met dit instrument kan het energieverbruik in elke woning optimaal worden beheerd.

  Illustratie Computer
  • Illustratie afbeelding
  • Illustratie afbeelding
  • Illustratie afbeelding
  • Illustratie afbeelding
  • Illustratie afbeelding

Je wilt beginnen met Node JS ? Twijfel niet langer en neem contact met ons op!