Diensten

Ontwikkeling van

op maat gemaakte voorraadsoftware

Pourquoi développer un logiciel de stock sur-mesure ?

Voorraadbeheersoftware op maat is een essentieel hulpmiddel voor elk bedrijf dat voorraadniveaus, bestellingen en verzendingen van hun producten moet bijhouden. Door de software af te stemmen op uw specifieke behoeften, kunt u uw voorraadbeheerprocessen verbeteren, kosten verlagen en de klanttevredenheid verbeteren, ongeacht de grootte van uw bedrijf of uw branche. Het is een echte aanwinst voor uw bedrijf!

Waarom kiezen voor Deuse?

 • CompetentiepictogramIntuïtieve software

  Intuïtieve software

  We ontwikkelen software met toegankelijke, gebruiksvriendelijke interfaces om je team de best mogelijke gebruikerservaring te geven.

 • CompetentiepictogramBeter beheer

  Beter beheer

  We ontwikkelen software op maat van de behoeften van uw bedrijf om uw problemen op te lossen en/of uw voorraadbeheer in zijn geheel te verbeteren, waardoor uw efficiëntie toeneemt.

 • CompetentiepictogramEfficiënte aanpak

  Efficiënte aanpak

  Onze aanpak omvat alle fasen van het project (definitie van vereisten, ontwikkeling, configuratie, training, ondersteuning) en garandeert een nauwe samenwerking met u tijdens talrijke validatiefasen.

 • CompetentiepictogramBetrouwbare gegevens

  Betrouwbare gegevens

  Onze ingenieurs gebruiken robuuste technologieën om solide, krachtige software te ontwikkelen die de betrouwbaarheid van uw gegevens garandeert. De kwaliteit van onze code is erkend door CETIC.

De stappen in ons proces

 • 1. Eerste ontmoeting

  Bepaal uw behoeften

  Tijdens onze eerste ontmoeting nemen we de tijd om samen uw project te bespreken om uw behoeften en wensen correct te definiëren om u de beste oplossing aan te bieden.

 • 2. Presentatie van een voorstel voor de aanpak

  Het begin van onze samenwerking

  Zodra we uw behoeften nauwkeurig hebben vastgesteld, zullen we een offerte voor u opstellen. Deze offerte zullen we vervolgens samen met u bekijken en aanpassen om er zeker van te zijn dat deze 100% aansluit bij uw behoeften.

 • 3. Ontmoeting met het team dat uw project zal uitvoeren

  Ontwikkeling van uw beheersoftware

  Zodra de offerte is aanvaard, stellen wij u voor aan onze projectmanager met wie u gedurende de hele opdracht in contact blijft. We nemen ook de tijd om onze projectmanagementmethode uit te leggen, de Agile-aanpak, bekend als SCRUM, die aanbeveelt de ontwikkeling in verschillende fasen op te delen om uw budget beter onder controle te houden.

 • 4. Analyse en ontwikkeling van uw software per fase

  Realisatie van uw beheersoftware

  Aan het begin van elke fase analyseren we de problemen die we gaan aanpakken. Vervolgens doen wij u een voorstel van aanpak. Zodra het voorstel is gevalideerd, beginnen we met de ontwikkeling. Wanneer een fase voltooid is, geven wij u een demonstratie zodat u uw ontwerpsoftware kunt testen. U kunt ons dan uw feedback geven en eventuele aanpassingen voor de rest van het project. Zodra deze fase is afgerond, beginnen we aan de volgende, enzovoort tot de volledige realisatie van uw beheersoftware.

 • 5. Wat nu?

  Onze voortdurende samenwerking

  Wij laten u niet in de steek zodra de ontwikkeling klaar is, wij blijven tot uw beschikking om u op te leiden in de tool, uw vragen te beantwoorden en uw bijkomende verzoeken te beantwoorden. Wij begeleiden u voor de rest van uw project.

Samenwerken met ons, een beproefd proces

Wanneer u met ons in zee gaat, volgen we een beproefd begeleidingsproces om ervoor te zorgen dat u tevreden zal zijn met uw nieuwe toepassing.

Ze vertrouwen op ons voor hun voorraadsoftware, Bekijk enkele van onze realisaties

 • logo de la société Detry Dufrais
 • logo de la société CFE
 • logo de la société Embuild
 • logo de la société Movedrop

Heeft u een project rond voorraadsoftware?Twijfel niet langer en neem contact met ons op!