Foto van  Arthur De L'Arbre
Financieel manager

Ontmoet onze expert
Arthur De L'Arbre

Arthur is afgestudeerd aan de HEC (Business School) met een master in auditing en financiële analyse. Hij kwam in 2021 bij ons werken als Product Owner, nadat hij in auditing had gewerkt voor een bedrijf in Luik.

Arthur is projectmanager en beheert het project vanaf de ondertekening van de offerte tot de facturatie. Het is zijn taak om onze klanten te ondersteunen en te adviseren: hij luistert naar hun ideeën en geeft deze op een duidelijke en nauwkeurige manier door aan de ontwikkelaars, zodat zij de ideale oplossing kunnen ontwerpen. Het idee is om een stabiele werkrelatie op te bouwen met een gemeenschappelijk doel en wederzijds vertrouwen.

Ik werk graag aan zowel de technische als de zakelijke aspecten van projecten. Het is leuk om met zoveel verschillende sectoren in aanraking te komen, omdat de profielen van onze klanten zo uiteen lopen. Ik werk ook graag in een team met verschillende achtergronden (ontwikkelaars, managers, projectmanagers en verkopers).

Voor meer informatie Arthur, Hier zijn wat meer details over hem

Heb je een favoriet type project?

Ja, mijn voorkeur gaat uit naar ERP-projecten waar er veel reflectie achter de processen zit. Wat ik leuk vind, is wanneer de klant een zakelijke behoefte heeft, maar geen precies idee heeft van de oplossing die hij wil. Op dat moment moet je denken: hebben we alleen een kleine IT-aanpassing nodig of moeten we de manier waarop het bedrijf opereert heroverwegen? Ik vind het heel uitdagend om te proberen de processen van een klant te verbeteren en een tool te ontwikkelen die echt waarde toevoegt aan hun bedrijf.

Is er een project dat er voor jou uitsprong sinds je bij Deuse werkt?

Er zijn er natuurlijk meerdere, maar ik zou toch gaan voor het Spa GP project. We hebben een mobiele applicatie ontwikkeld, die binnenkort wordt uitgebracht, waarop bezoekers hun tickets voor het evenement kunnen terug vinden, het circuit van Spa-Francorchamps kunnen bekijken en alle informatie voor die dag kunnen vinden.

Ik vind dit een heel leuk project, omdat er goed over nagedacht moest worden, vooral wat betreft de processen in de ticketingflow. Het doel was om tickets uit een systeem van derden te halen en ze op de meest logische manier toegankelijk te maken voor bezoekers. We hebben nagedacht over de beste manier voor bezoekers om hun tickets in de applicatie terug te vinden en we hebben ook hard gewerkt aan de UX/UI van de app. Het was een heel interessant proces en we kwamen met een aantal efficiënte oplossingen.

Wat ik ook leuk vond aan dit project was het algemene publieksaspect. De kans krijgen om een product uit ons land internationaal te promoten is best cool! Het was dus een zeer verrijkende ervaring.

Wat vind je leuk aan je werk?

Wat ik vooral leuk vind aan mijn job is de verscheidenheid aan taken die ik moet uitvoeren. Ik heb het geluk om aan zeer uiteenlopende opdrachten te werken, vanaf het prille begin van een project en de klantkant tot de technische kant van de ontwikkeling. De taken die komen kijken bij het voldoen aan de behoeften van een klant zijn zeer gevarieerd. Deze variatie houdt me gemotiveerd en zorgt ervoor dat ik blijf leren.