Diensten

Ontwikkeling

van op maat gemaakte E-commerce

Pourquoi développer un E-commerce sur-mesure ?

Een e-commerce oplossing op maat zorgt ervoor dat u alle functies kunt ontwikkelen die u nodig hebt om te slagen. Met deze oplossing kunt u specifieke of complexe functionaliteiten ontwerpen, een precies ontwerp voor een bepaalde gebruikerservaring of uw verkoop stimuleren via SEO. De Custom E-commerce oplossing biedt oneindig veel mogelijkheden voor uw bedrijf.

Waarom kiezen voor Deuse?

 • CompetentiepictogramUw verkoop stimuleren

  Uw verkoop stimuleren

  Wij ontwikkelen inhoud-, navigatie- en SEO-functies voor uw e-commerce site die u helpen uw verkoop stimuleren en te maximaliseren.

 • CompetentiepictogramGebruikerservaring

  Gebruikerservaring

  Onze software developers en business-ingenieurs ontwerpen intuïtieve en gebruiksvriendelijke interfaces om ervoor te zorgen dat de gebruikerservaring van uw klanten optimaal is om zo aankoop aan te moedigen.

 • CompetentiepictogramAantrekkelijk ontwerp

  Aantrekkelijk ontwerp

  Onze ingenieurs en marketingdeskundigen werken samen om een ontwerp op maat te maken dat uw klanten zal aanspreken op het web en ook op mobiel, wat essentieel is voor de meeste kopers.

 • CompetentiepictogramBedrijfsoptimalisatie

  Bedrijfsoptimalisatie

  Een op maat gemaakte E-commerce oplossing zal uw hele organisatie makkelijker maken door koppeling met uw interne IT-tools. Deze oplossing zal u tijd besparen en uw bedrijf doen groeien.

De stappen in ons proces

 • 1. Eerste ontmoeting

  Bepaal uw behoeften

  Tijdens onze eerste ontmoeting nemen we de tijd om samen uw project te bespreken om uw behoeften en wensen correct te definiëren om u de beste oplossing aan te bieden.

 • 2. Presentatie van een voorstel voor de aanpak

  Het begin van onze samenwerking

  Zodra we uw behoeften nauwkeurig hebben vastgesteld, zullen we een offerte voor u opstellen. Deze offerte zullen we vervolgens samen met u bekijken en aanpassen om er zeker van te zijn dat deze 100% aansluit bij uw behoeften.

 • 3. Ontmoeting met het team dat uw project zal uitvoeren

  Hoe ontwikkelt u uw e-commerce

  Zodra de offerte is aanvaard, stellen wij u voor aan onze projectmanager met wie u gedurende de hele opdracht in contact blijft. We nemen ook de tijd om onze projectmanagementmethode uit te leggen, de Agile-aanpak, bekend als SCRUM, die aanbeveelt de ontwikkeling in verschillende fasen op te delen om uw budget beter onder controle te houden.

 • 4. De eerste fase: ontwerp

  Hoe ziet uw E-commerce eruit?

  Wij organiseren een vergadering om uw verwachtingen met betrekking tot de interface en het ontwerp van uw e-commerce oplossing te achterhalen. Samen maken we wireframes, interface prototypes, zodat u uw project kunt visualiseren. Onze ontwerper gebruikt uw grafische voorkeuren en de wireframes om de uiteindelijke ontwerpen te maken.

 • 5. Ontwikkeling

  Creatie van uw aangepaste E-commerce

  Aan het begin van elke fase maken wij een lijst van de te produceren kenmerken. Wanneer wij klaar zijn met de ontwikkeling ervan, geven wij u een demonstratie zodat u uw voorlopige E-commerce kunt testen. U kunt ons dan uw feedback geven en eventuele aanpassingen voor de rest van het project. Zodra deze fase voorbij is, beginnen we aan de volgende en zo verder tot de volledige realisatie van uw E-commerce oplossing.

 • 6. Wat nu?

  Onze voortdurende samenwerking

  Wij laten u niet in de steek zodra de ontwikkeling klaar is, wij blijven tot uw beschikking om u op te leiden in de tool, uw vragen te beantwoorden en uw bijkomende verzoeken te beantwoorden. Wij begeleiden u voor de rest van uw project.

Samenwerken met ons, een beproefd proces

Wanneer u met ons in zee gaat, volgen we een beproefd begeleidingsproces om ervoor te zorgen dat u tevreden zal zijn met uw nieuwe toepassing.

Ze vertrouwen op ons voor hun op maat gemaakte E-commerce, Bekijk enkele van onze realisaties

 • logo de la société Electric by D'Ieteren
 • logo de la société CFE
 • logo de la société VentureLab
 • logo de la société Embuild
 • logo de la société SOS Maths
 • logo de la société Groupasol
 • logo de la société Movedrop
 • logo de la société Lipics

Heeft u een ecommerce project op maat nodig?Twijfel niet langer en neem contact met ons op!

Heb je nog twijfels of zit je met een vraag?

Heeft u vragen of zit u misschien toch nog met enkele twijfels? Bekijk dan gerust even de lijst met de meest voorkomende vragen van klanten.

 • Group 3 Moet ik systematisch via jullie mijn e-commerce gegevens gaan beheren?

  Nee, u hoeft niet telkens contact met ons op te nemen als u gegevens aan uw e-commerce platform wilt toevoegen.

  Wanneer we een aangepaste E-commerce ontwikkelen, integreren we meestal een interface waarmee u gegevens naar wens kunt toevoegen of verwijderen. Dit wordt de administratie-interface genoemd. Afhankelijk van uw behoeften kiezen we de elementen van uw E-commerce die al dan niet bewerkbaar zijn. Ons team van ingenieurs zal altijd uitleggen hoe deze interface werkt, zodat u uw online winkel zelfstandig kunt beheren.

  Het antwoord van onze expert
 • Group 3 Hoe zit het met de veiligheidsmaatregelen?

  Ons e-commerce bedrijf hecht veel belang aan de veiligheid van uw systeem. Daartoe hebben we verschillende maatregelen.

  Wij bieden een hele reeks bescherming tegen cross site request forgery (CSRF), clickjacking, cross site scripting en SQL-injectie voor de meeste projecten die wij volledig ontwikkelen. Naast deze maatregelen garanderen wij een up-to-date SSL/HTTPS certificaat, sessiebeveiliging en host header validatie. Bovendien wordt dagelijks een externe back-up gemaakt van de server waarop uw E-commerce is geïnstalleerd. Ten slotte kunnen wij, indien nodig, bepaalde vertrouwelijke informatie in de database coderen.
  Ons team van ingenieurs weet dat veiligheid essentieel is voor het succes van uw project en werkt dienovereenkomstig om dit te garanderen.

  Het antwoord van onze expert
 • Group 3 Waar zijn uw kantoren gevestigd?

  De kantoren van ons E-commerce bedrijf bevinden zich in Hasselt, Brussel en Luik, maar we werken in heel België, in Namen, Limburg, Tongeren, Bergen, in Henegouwen, enz. We kunnen ook in Luxemburg of overal in Europa werken. Als u een e-commerce project op maat heeft, neem dan contact met ons op en we bespreken het samen.

  Het antwoord van onze expert
 • Group 3 Welke projectmanagementmethode gebruiken jullie bij Deuse?

  Wij gebruiken de Agile-methodologie en meer bepaald Scrum om onze projecten te beheren. Wij gebruiken het al jaren en zijn ervan overtuigd dat het de beste methode is voor ons e-commerce bedrijf. Het werd uitgevonden voor IT-ontwikkelingsbedrijven voordat het werd aangepast aan andere gebieden.

  Deze methode verdeelt een project in verschillende fasen, sprints genaamd. Aan het begin van elke sprint definieert u samen met onze projectmanager de functionaliteiten die tijdens deze fase moeten worden ontwikkeld. Aan het einde van de sprint kunt u controleren wat onze ingenieurs hebben ontwikkeld en als u wijzigingen wilt aanbrengen, is dit het moment waarop u moet vragen om ze in de volgende sprints op te nemen. Zo gaan we door tot uw hele project is afgerond. Tussen elke sprint nemen we de tijd, zoals de methode aanbeveelt, om ons werk te evalueren. Het doel is voortdurend te verbeteren.

  De Agile aanpak bevordert regelmatige uitwisselingen met klanten en regelmatige leveringen van het ontwikkelde product. Het stelt ons in staat ons aan te passen aan veranderingen en zo het gewenste resultaat te bereiken.

  Als u meer wilt weten over deze methode en waarom wij haar aanbevelen voor uw projectbeheer, raden wij u aan ons artikel te lezen.

  Het antwoord van onze expert
 • Group 3 Hoe weet ik of ik een e-commerce oplossing op maat nodig heb?

  Indien uw E-commerce specifieke of te complexe functionaliteiten nodig heeft, adviseren wij u te kiezen voor een maatwerkoplossing omdat een standaard E-commerce deze functionaliteiten niet of nauwelijks zal ondersteunen.

  Zodra u een andere flow heeft dan een standaard E-commerce, kunt u dus beter kiezen voor een maatwerkontwikkeling. 

  Ons team ontwikkelde bijvoorbeeld een e-commerce site waarbij de klant zich moest registreren voordat er gekocht kon worden, omdat onze klant alleen producten verkoopt aan leden. Voor een andere klant die gepersonaliseerde prints op verschillende media verkoopt, moesten we een E-commerce op maat ontwikkelen omdat de producten te complex waren voor een standaard online winkel. 

  Als u echter een merk wilt lanceren, raden wij u aan te beginnen met een klassieke E-commerce om uw producten te testen bij gebruikers en enige bekendheid te verwerven. Als u zich vervolgens realiseert dat u specifieke functionaliteiten nodig hebt, kunt u overgaan tot een ontwikkeling op maat.

  Het antwoord van onze expert
 • Group 3 Hoe lang duurt het om een e-commerce product op maat te ontwikkelen?

  Aangezien elk project uniek is en een specifieke ontwikkeling vereist, is het moeilijk een precieze tijdsinschatting te geven.

  Over het algemeen adviseren wij onze klanten dat het ontwikkelen van een aangepaste e-commerce website 2 maanden tot 1 jaar duurt. Uiteraard varieert de ontwikkelingstijd afhankelijk van de te implementeren functies, hun complexiteit, het aantal vereiste interfaces, enz.  Sommige projecten vergen meer tijd dan andere.

  Als u een E-commerce project heeft en u wilt de ontwikkelingstijd weten, neem dan contact met ons op, dan bespreken we samen uw project en kunnen we u een schatting geven van de benodigde tijd.

  Het antwoord van onze expert
 • Group 3 Hoe werkt het onderhoud van een E-commerce?

  Om te beginnen is het belangrijk het verschil te maken tussen onderhoud en voortdurende verbetering: onderhoud betreft de correctie van bugs en updates van uw E-commerce, terwijl voortdurende verbetering bestaat uit het toevoegen van nieuwe functies of het aanpassen van bepaalde elementen. Hierbij gaat het duidelijk om de evolutie van uw project. Voortdurende verbetering is echter géén onderdeel van onderhoud.

  Ten tweede hangt het onderhoud af van de vraag of u bij ons of elders host. Als u besluit de hosting van uw E-commerce aan ons toe te vertrouwen, zorgt ons bedrijf voor het onderhoud dat in ons hostingcontract is inbegrepen.

  Als u uw E-commerce liever elders host en u heeft kleine verzoeken, dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Als uw aanvragen echter een aanzienlijk aantal ontwikkelingsdagen vergen, zullen wij ze opdelen in verschillende sprints (de werkfasen van de Agile projectmanagementmethode die wij bij Deuse gebruiken om de best mogelijke oplossingen te ontwikkelen). Door uw ontwikkeling in verschillende fasen te verdelen, kunt u uw budget beter beheren.

  Het antwoord van onze expert
 • Group 3 Wat is het budget voor de ontwikkeling van een E-commerce op maat?

  Net als de duur van de ontwikkeling is het onmogelijk om een precies budget te geven, omdat de prijs varieert naargelang de functionaliteiten, hun complexiteit, het aantal schermen (hoe meer verschillende schermen, hoe meer tijd en dus geld het kost), enz.

  In het algemeen moet u rekenen op een budget van minstens 15.000€ exclusief BTW, omdat wij geen "klassieke" E-commerces ontwikkelen, maar alleen maatwerk, wat meer kost.

  Dit is een idee van de prijs, als u een precieze schatting van het budget voor uw E-commerce wenst, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen om samen uw project te bespreken.

  Het antwoord van onze expert
 • Group 3 Kan ik een beheersoftware koppelen aan mijn E-commerce?

  Ja, wij kunnen uw E-commerce koppelen aan uw bedrijfssoftware en wij adviseren u zelfs om dit systeem op te zetten.

  Als u besluit een interface met uw beheersoftware tot stand te brengen, worden al uw processen geautomatiseerd, wat u tijd bespaart en uw dagelijks werk vergemakkelijkt.

  U kunt bijvoorbeeld uw E-commerce koppelen aan uw voorraadbeheersysteem om in real time te weten wat u nog als artikel heeft en zo te anticiperen op uw bestellingen. Een ander voordeel is dat wanneer een klant een product koopt, de factuur automatisch wordt gecodeerd in uw software, u hoeft dit dan niet meer handmatig te doen.

  Ons team helpt u om uw E-commerce op maat te optimaliseren door deze te koppelen aan de juiste beheersoftware. Aarzel niet om ons te contacteren zodat we samen uw project kunnen bespreken.

  Het antwoord van onze expert
 • Group 3 Hoe zit het met de intellectuele eigendom en de broncode?

  Ons bedrijf draagt de exploitatierechten van onze creaties doorgaans over aan onze klanten, zoals u kunt lezen in onze algemene verkoopvoorwaarden.

  Als de ontwikkeling van uw E-commerce klaar is, kunt u ermee doen wat u wilt. Sommige onderdelen van uw webwinkel zijn echter gebaseerd op technologieën en bibliotheken zoals Django, React js of Laravel, in welk geval het intellectuele eigendom van deze onderdelen aan hen toebehoort.

  Hetzelfde geldt voor de Deuse-bibliotheken die wij u ter beschikking stellen: de intellectuele eigendom daarvan behoort ons toe. Merk op dat u het recht hebt deze onderdelen te gebruiken, dus dit zal uw activiteit niet beperken.

  Anderzijds is de code die wij specifiek voor uw e-commerce ontwikkelen uw eigendom. Als u de broncode wilt hebben, kunt u ons deze vragen.

  Het antwoord van onze expert
 • Group 3 Hoe werkt het ontwerpgedeelte van een E-commerce?

  Voordat we beginnen, vragen we u om ons uw grafisch charter en uw logo te sturen als u er een hebt, omdat deze elementen een belangrijke rol spelen in het ontwerp.

  Om uw smaak beter te begrijpen en ons een idee te geven van de te volgen richting, vragen wij u vervolgens om een lijst van e-businesses waarvan u het ontwerp mooi vindt, niet de functionaliteiten.

  Tenslotte zal onze ontwerper een eerste ontwerp maken op basis van al deze informatie en de wireframes (plannen, schema's van uw E-commerce die het mogelijk maken deze te visualiseren) gemaakt door ons team. Deze eerste versie is nuttig om uw feedback te krijgen en het ontwerp zo nodig aan te passen aan uw wensen.

  Het antwoord van onze expert
 • Group 3 Welk betalingssysteem moet ik gebruiken voor mijn e-commerce?

  Er zijn verschillende betalingssystemen. Bij Deuse gebruiken we voornamelijk Stripe omdat het een bewezen en betrouwbaar systeem is.

  De integratie van Stripe in de code is zeer eenvoudig, maar toch is het een robuuste, flexibele en schaalbare oplossing. De eenvoud van de integratie vormt geen belemmering voor de veiligheid van het systeem.

  Stripe heeft veel voordelen voor zowel ondernemers, als klanten die een betaling doen op uw e-commerce en ontwikkelaars die het systeem moeten integreren, daarom kiezen wij voor deze oplossing.

  Het antwoord van onze expert