Foto van  Nicolas Lejeune
Projectmanager

Ontmoet onze expert
Nicolas Lejeune

Nicolas studeerde burgerlijk ingenieur, met als specialisatie elektronica, en deed daarna nog een jaar aan het HEC in Parijs. In 2022 kwam hij ons team versterken als Product Owner (projectmanager).

Nicolas' rol binnen ons bedrijf is om te luisteren naar de ideeën van onze klanten en deze op een duidelijke en nauwkeurige manier door te geven aan onze ontwikkelaars, zodat zij de ideale oplossing kunnen ontwikkelen. Hij ondersteunt en adviseert onze klanten tijdens de implementatie van hun projecten.

Ik hou van het contact met de collega's, maar zeker ook met de klanten. Het is leuk om mensen vanuit verschillende achtergronden te ontmoeten. Wat ik ook erg leuk vind aan mijn job, is de voldoening die je krijgt als je van een idee van een klant naar een afgerond project gaat.

Voor meer informatie Nicolas, Hier zijn wat meer details over hem

Wat is je favoriete soort project?

Sowieso ERP-projecten: je moet de processen en vooral de behoeften van de klant precies begrijpen om een oplossing te kunnen ontwikkelen die perfect aan hun eisen voldoet! En in sommige gevallen is het behoorlijk complex, dus het is een hele uitdaging!

Is er een project dat er voor jou uitsprong sinds je bij Deuse werkt?

Het project CHC Montlégia, waarbij een dag-/aanwezigheidsrooster voor de afdeling radiologie moest worden opgesteld. Je staat er niet bij stil hoeveel regels er zijn en hoe complex het is om voor iedereen een eerlijk rooster te maken, rekening houdend met hun vakanties, beschikbaarheid/onbeschikbaarheid, vrije tijd voor wachtdiensten te recupereren, enzovoort. We hebben een zeer afgewerkt product gemaakt waarvan ik hoop dat het hun leven gemakkelijker zal maken!

Wat vind je leuk aan je werk?

Wat ik het leukst vind, is de creativiteit die mijn werk met zich meebrengt. De klant vertelt ons natuurlijk wat hij graag zou willen zien in zijn project, maar wij moeten het allemaal waar maken. En als Product Owner heb ik de mogelijkheid om me een voorstelling te maken van de applicatie die de klant wil en van de processen, terwijl ik mijn creativiteit de vrije loop laat.

Artikels geschreven door Nicolas Lejeune