Foto van  Romain Ledent
Growth Coordinator

Ontmoet onze expert
Romain Ledent

Romain heeft een masterdiploma van de Maastricht Business School en begon in 2019 bij Deuse als Product Owner, voordat hij Business Developer werd in 2020 en Growth Coordinator in 2023.

Zijn ervaringen met verschillende rollen binnen ons bedrijf stellen hem in staat om de behoeften en verwachtingen van de klant perfect te begrijpen, zodat hij de oplossing kan bieden die het meest geschikt is, rekening houdend met zowel de relationele als de technische aspecten van het project.

Ik vind het heerlijk om 'op de eerste rij te zitten' bij nieuwe projectaanvragen, want dat geeft me de kans om veel verschillende mensen met inspirerende ideeën te ontmoeten. Ik vind het ook geweldig om de software te kunnen bedenken waarmee het project van onze klant de concurrentie kan overtreffen.

Voor meer informatie Romain, Hier zijn wat meer details over hem

Heb je een favoriet type project?

Ja, mijn voorkeur gaat naar projecten die een bepaald niveau van technische expertise vereisen om een oplossing te bieden die voldoet aan de behoeften van de klant én die een aanzienlijke toegevoegde waarde hebben voor de eindgebruiker (tijdsbesparing, productiviteit, financiële impact, enz.)

Wat is je grootste uitdaging bij het verkopen van een project aan een klant?

Uitleggen aan de klant dat het beter is om te beginnen met een eerste basisversie die qua functionaliteit is 'uitgekleed' om deze zo snel mogelijk op de markt te brengen om feedback van gebruikers te verzamelen, voordat andere functies worden toegevoegd waarvan de aantrekkingskracht onzeker is. Dit is een aanpak die we al onze klanten aanraden, ongeacht hun grootte.

Op welk project ben je trots dat je het hebt verkocht? Wat was er uitdagend aan?

Ik ben vooral trots op het project van D'Ieteren Electrics (EDI). De uitdaging bestond eruit dat ze ons vroegen om een initieel project af te ronden binnen een zeer strakke deadline. Het ging om het opzetten van een landingspagina voor het Autosalon voor verschillende van hun merken (VW, Audi, Volkswagen, Seat). Ik moest de teams mobiliseren en hen duidelijk maken dat we ons hier echt wel moesten bewijzen. We hebben de uitdaging met vlag en wimpel afgerond en EDI werd een van onze grootste klanten!

Wat vind je leuk aan je werk?

Zonder twijfel de grote verscheidenheid aan verzoeken die we krijgen. Elke klant is anders, met nieuwe uitdagingen en problemen waar we goed naar moeten luisteren, analyseren, de uitdagingen van de gebruiker moeten begrijpen en de echte toegevoegde waarde die ze zoeken moeten vaststellen. Het doel is om een strategie op te stellen over hoe we het aanbod aan de klant kunnen leveren. Elke offerte is een project op zich: vergaderingen, analyse, technische studie, samenwerking met teams, opstellen, presentatie, follow-up, contractering, kennisoverdracht, enzovoort.